KARAKAYA'YA KÖYLERDE BÜYÜK İLGİ!..

KARAKAYA

AKP Gönen Belediye Başkan aday adayı Aydın Karakaya gittiği köylerde ilgisi ile karşılanıyor.

Gönen`de, aday adaylığı sürecinde başlattığı çalışmalarına Bayram münasebetiyle akşamları köylerde devam eden Aydın Karakaya, gittiği köylerde halkın büyük ilgisi ile karşılandı.

Gerçek anlamda halkın sevdiği insan olmak, her kula nasip olmayacak bir olgudur. Bu anlamda, bayramda köylere gerçekleştirilen gezilerde, yediden yetmişe halkın büyük sevgisi ile karşılaşan Aydın Karakaya; Dereköy, Hafız Hüseyinbey Köyü, Gelgeç Köyü ve Sebepli Köyü’nde gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun.

Ak Parti İlçe Kurucu başkanı ve 7 yıl ilçe başkanlığı yapmış olan Karakaya; tüm köylerde tanınmış olmasının da avantajı ile her ortamda sevgi ve saygı ile karşılanmakta. Gittiği köylerde, Büyükşehir yasasını anlatan Karakaya, halkın merak ettiği konular hakkında da bilgiler vermekte.

Gerçek halk adamı olabilmek için çalıştığını ifade eden Karakaya; “ Birleştirici olmak adına bu kutsal göreve talip oldum. İlçemizin en büyük sorunu olan uyum meselesini çözmek ana meselemdir. Halkı ayrıştırmadan ve bir bütün içerisinde hizmet etmek adına varım. İNŞALLAH Mevla’m bizlere bu kutsal görevi nasip ederse, halkla beraber diyalog içerisinde sorunları çözeceğimize inanıyorum”. Dedi.

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı